Och så var det måndag. Igen.

Ytterligare en helg har kommit och gått. Skillnaden är väl att den här helgen, till skillnad från många andra tidigare helger, bjöd på riktigt härligt sommarväder. Som jag har njutit! Har gått i klänning flera dagar i rad nu och svettats bort. Inte mig emot direkt. Fler såna här dagar tack!
 
Förutom att svettas har jag dessutom hunnit ta årets första dopp (visserligen i en pool men det tycker jag ska räknas ändå!), ätit godaste favoritlunchen på stan, köpt studentklänning, balklänning, skor, smycken, underkläder (fit for fight till studenten och balen med andra ord!), gått på bio och ätit popcorn. Helt okej helg måste jag säga. Är fulltankad av energi nu.
 
Och ja, Olympus Has Fallen var grym. Riktigt jäkla grym. Se den!

Safe Haven

 
 Det var riktigt riktigt länge sedan jag såg en film som var såhär bra. Det är helt galet! Jag är så kär, så kär. I storyn, i miljön, i karaktärerna, ja i hela filmen.
 
Huvudpersonerna är bara för söta och jag skulle kunna pladdra på i evigheter om allt som är så bra med den här filmen, men det gör jag inte. Istället uppmanar jag varenda själ att se Safe Haven. Om ni gillar Nicholas Sparks andra filmer kommer ni att älska den här!

Perfect Storm

 
Åh herre min gud. Kan inte minnas när jag sist var såhär spänd och nervös inför en säsongsavslutning. Åh, mitt älskade Grey's Anatomy!

Det går åt rätt håll