Thursday

 
Dagarna går och livet rullar liksom på i vanlig ordning. Snart har det gått en hel månad sedan jag lämnade USA och bytte ut 30 graders värme mot 5-10 graders kyla. Det går inte en dag utan att jag drömmer mig tillbaka (hade det verkligen så oförskämt bra, där borta i Charlotte) och planerar inför kommande resor. Hade jag bara haft en tjockare plånbok hade jag stuckit till New York på direkten. Eller möjligtvis soliga Kalifornien. Eller nej, det hade jag kanske inte. Halva USA är ju för tusan nedstängt så det kanske är tur i oturen att jag inte har någon resa planerad just nu.
 
Imorgon är det 4 oktober och kanelbullens dag, var försvann andra halvan av september? Det sa vara poff! Det står ju inte på förrän julen knackar på. Och apropå det, GUD vad jag längtar efter julen. Har gått och haft akut abstinens efter julklappsinslagning, juldekorationer, lussebullar, julmust, Bingolottos uppesittarkväll, Kalle Anka och knäckemacka med julskinka i ett par dagar nu. Rätt sjukt egentligen. Jag menar, vi har ju halva hösten kvar!
 
Nåväl. Närmare uppdateringar och en smärre upprustning kommer. Ska se till att hoppa i säng nu så jag orka masa mig upp innan hantverkarna plingar på kl åtta. Tur att jag har ett helt färskt avsnitt av Grey's Anatomy (ÄLSKAR att alla serier har hoppat igång nu) att se fram emot imorgon.