CHARLOTTE - DAY TWELVE

Började morgonen med ett rejält lass pannkakor. Har hittat en jättegod snabbsmet (pulver + vatten) som jag önskar fanns hemma i Sverige då pannkakorna blir helt fantastiskt goda...
 
Idag stod en utflykt till Chimney Rock på schemat och trots att vi hade sagt att vi skulle komma iväg i bra tid (läs sen förmiddag) kom vi inte iväg förrän på eftermiddagen. Typiskt oss liksom. Nåväl. Solbrillorna åkte till slut på, bilen tankades och kameran spändes fast i baksätet. Vi var redo att låta dagens äventyr börja!  
I och med att vi ännu inte hade ätit lunch stod ett stopp på KFC först på listan. Vi knappade in adressen på GPSen i vanlig ordning men av någon anledning kunde vi inte hitta något KFC där GPSen påpekade att det fanns ett och eftersom vi inte orkade böka runt slutade det med att vi smet in på McDonalds och köpte oss ett varsitt skrovmål (högst intressant att kartongen med pommes var något större än min egen hand) 
 
Mätta och belåtna fortsatte vi vår nästan två timmar långa bilfärd uppåt mot bergen. Omgivningen längs bilvägarna var otroligt vackra och jag satt med näsan upptryckt mot rutan 99 % av tiden. Vi åkte längs världens mest kringelikrokiga väg där vi fick sakta ned till typ 20 km/h för att klara svängarna. Sjukt häftigt! Vi åkte även förbi Bat Cave.
När vi hade kanske en halvtimme kvar till vår destination började bensinlampan blinka. Eftersom att det, på grund av ett missförstånd, tankades i väldigt lite innan vi påbörjade vår roadtrip var vi nu illa tvungna att försöka hitta en bensinmack (och inte vilken bensinmack som helst) mitt ute i ingenstans. Efter en stunds letande hittade vi en via GPSen som vi bestämde oss för att åka till.
 
Problemet var att det inte fanns någon mack på den angivna destinationen (GPSen ledde oss till ett bostadshus!?) så efter att ha åkt nästan en halvtimme dit var det bara att vända och åka tillbaka i hopp om att hitta en annan mack lite längre bort. Kan ju erkänna att vi var rätt tacksamma över att GPSen till slut ledde oss rätt. I och med att klockan började bli lite bestämde vi oss för att vår lilla roadtrip fick duga och att det var dags att åka hemåt igen.Hann med ett stopp på McDonalds för en svalkande glass innan vi fortsatte hem till tonerna av 80- och 90-talsmusik. Väl hemma parkerade vi oss i soffan och kollade på film.
Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback